Dragi korisnici,

Izdvojili smo neke od novih naslova koji su dostupni za posudbu u knjižnici:

Makroekonomija 

Knjiga nam odgovara na pitanje kako pridonijeti razumijevanju ponašanja gospodarstva, ukazati na uzroke i posljedice nastajanja temeljnih makroekonomskih problema.

 

Psihologija u menadžmentu

Knjiga koja pomaže menadžerima da učine zaokret u stjecanju znanja i vještina koje su im potrebne u učinkovitijem upravljanju ljudskim i organizacijskim resursima.

 

Kulturna baština kao sastavnica marketinga destinacije

scan0003_2.jpg

Knjiga je po svom sadržaju i metodologiji monografija fokusirana na mjesto i ulogu kulturne, prije svega graditeljske baštine u destinacijskom marketingu, kao i na sam destinacijski marketing, a kao platforma za razradu marketinga baštinske destinacije poslužio je holistički marketing.

 

 

Poštovani korisnici,

Od 1. lipnja zakasnina se naplaćuje po redovnim pravilima (1 kuna po knjizi na dan).

Korisnicima je omogućeno da u prijelaznom razdoblju do 31. svibnja vrate građu u Knjižnicu (osobno ili putem pošte) i za taj period zakasnina im se neće naplatiti. 

Adresa: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu - Knjižnica, Primorska 46 p.p. 97, 51410 Opatija.

Knjižnica je otvorena svaki radi dan od 8 do 17 sati. Za sve ostale usluge i informacije korisnici se mogu obratiti na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve daljnje informacije o radu Knjižnice mogu se pratiti na mrežnim stranicama Knjižnice.

Izašao je 1. broj volumena 27. časopisa Tourism and hospitality managment. Broj je dostupan on-line

U ovome broju možete pročitati slijedeće:

Članci

Kuan-Yu Chen, Yu-Lun Hsu - DEVELOPING A MODEL OF BACKPACKERS’ EXPLORATORY CURIOSITY

Breno de Paula Andrade Cruz, Susana C. Silva, Steven Dutt Ross - THE SOCIAL TV PHENOMENON AND FAKE ONLINE RESTAURANT REVIEWS
 
 
Sakib Bin Amin, Mahnaz Aftabi Atique - THE NEXUS AMONG TOURISM, URBANISATION AND CO2 EMISSIONS IN SOUTH ASIA: A PANEL ANALYSIS
 
 

Dragi korisnici,

na repozitoriju DABAR - FMTU možete pronaći digitalizirane naslove. Broj naslova će se povećavati stoga pratite naše obavijesti na stranici od Knjižnice. 

Neki od dostupni naslovi su Trendovi u prehraniKontroling : priručnik za vježbe i seminareKoncepcija i strategija razvoja u turizmu : sustav i poslovna politikaKlimatske promjene i turizamGospodarenje energijom u turizmu te Menadžment turističke organizacije i destinacije.

Cjelokupan popis monografija/knjiga na DABRU.

Podsjećamo da za većinu naslova (posebice ocjenskih) koji su na DABRU morate biti logirani elektroničkim podacima.

 

Poštovani korisnici,

od 29.3.2021. knjižnica će biti otvorena od 8-17h za korisnike. 

Molimo da posuđene knjige produžite na vrijeme (telefonski / mailom) ili vratite u predviđenom roku. Naplatu zakasnine nećemo vršiti. 

Knjižničnu građu možete vratiti i poštom na adresu: Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu - Knjižnica, Primorska 46 p.p. 97, 51410 Opatija.

Također, ako niste umogućnosti doći podići literaturu mi Vam možemo poslati poštom.

 

Podsjećamo i na pravila boravka u knjižnici:

Kako bi se smanjio broj ulazaka u prostor Knjižnice, korisnicima se preporučuje provjeriti dostupnost željene građe u katalogu Knjižnice

Obvezna je dezinfekcija ruku nakon ulaza u Knjižnicu. Obvezno je pridržavati se propisane distance od 2 metra.

Radi moguće potrebe za naknadnim utvrđivanjem bliskih kontakata u slučaju pojave bolesti COVID-19 obvezna je prijava korisnika prilikom ulaska u Knjižnicu.

Knjige se vraćaju u označenu kartonsku kutiju. Obvezna je karantena vraćene građe u trajanju od 24 do 72 sata, što može utjecati na dostupnost građe za posudbu. Nije dozvoljen pristup policama s knjigama.

U slučaju da se korisnik ne pridržava propisanih mjera i nakon što je upozoren, korisnik će biti zamoljen da napusti prostor Knjižnice.

Sve protuepidemijske mjere i upute redovito se objavljuju i osuvremenjuju na web stranici Knjižnice i korisnici su dužni pridržavati se svih objavljenih aktualnih mjera.

Obvezno je praćenje svih službenih obavijesti o protupandemijskim mjerama i postupanje u skladu s njima. U skladu s epidemiološkom situacijom moguće je uvođenje novih mjera ili promjena radnoga vremena Knjižnice te je potrebno redovito čitati Obavijesti o radu i uslugama Knjižnice.

Za sve dodatne informacije obratite nam se na e-mailOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i telefon 051/294-751.